Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Cookies udløber automatisk efter 3 måneder.

Ændre cookie accept

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, se oversigten over de cookies vi benytter her:

Cookie declaration

Statistik, analytiske og markedsførings cookies

Ovenstående cookies er benyttet af os og vores databehandler, det digitale bureau Morningtrain, til at analysere på, hvordan vores website benyttes, og hvordan den performer. Fx kan statistik – og analytiske cookies bruges til at analysere hvilket land du befinder dig i, så du får indhold, som er relevant. Vi kigger også på den statistiske brug af vores forskellige undersider for at finde ud af, hvor vi bør forbedre oplevelsen på websitet – i den sammenhæng benyttes især Google Analytics.

Hvis du ønsker mere indsigt i Google Analytics, så kan der læses mere om det her.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@bencadan.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Bencadan Trading
Industrivej 25B
7080 Børkop
Telefon: 7586 8822
Email: post@bencadan.dk

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Bencadan Trading ApS

industrivej, 25B

7080 Børkop

CVR nr.: 10814502

Telefon: 75868822

E-mail: jette@bencadan.dk

Vi har hos Bencadan Trading ApS 40 års erfaring med salg af brugte kontormøbler. Vi har derfor en stor erfaring inden for salg af brugte og nye kontormøbler primært til erhverv. Du kan også handle hos os som privat person. Vi har både små og store firmaer som vores kunder og vi er også stolte af, at vores kunder vender tilbage til os, når de skal ud og købe kontormøbler. Vores serviceniveau er højt og med 40 år i branchen som ”brugtmøbelforhandler” siger det ikke så lidt om vores troværdighed.

Betaling og ejendomsforbehold

Ejendomsretten forbliver Bencadan Trading ApS indtil hele fakturabeløbet er betalt.

Hos Bencadan Trading ApS kan du betale via faktura/bankoverførsel. Ved betaling via faktura skal købesummen betales d.d. Betaler man senere end 8 dage efter fakturadato med mindre andet er aftalt, pålægges der et rykkergebyr.

Hvis du handler gennem www.bencadan.dk kan du betale med VISA, VISA Electron, Mastercard, RePay eller Maestro Card. Det er ikke muligt at betale med kort i vores butik.

Ved betaling med Visakort mv. hæves penge først når varen er sendt fra vores lager.

Priser og moms

Hos Bencadan Trading ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udgået samt udsolgte varer.

Alle vores priser på vores hjemmeside www.bencadan.dk er eksklusiv moms, der tilægges ved betaling.

Fragt og leveringstid

Når du bestiller varer hos Bencadan Trading ApS, vil du blive kontaktet vedr. leveringstid og priser på fragt. Da disse varierer ift. hvilke varer du bestiller og hvor de skal leveres i landet.

Vi tager forbehold for at der kan være længere leveringstid på nye varer, der fremsendes fra vores leverandører.

Vi sender primært vores varer med Din Flyttemand og Brink.

Det er også muligt at hente varerne direkte hos os fra vores lager på: Industrivej 25B, 7080 Børkop inden for vores åbningstid.

I særlige tilfælde kan der aftales at varerne sætte ud til afhentning, det vil dog være på kundes/køberens ansvar.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Der er ikke montage med prisen, dette kan evt. aftales.

Returret

For erhvervskunder: Når en ordre er bekræftet enten skriftligt eller mundtligt, er der ingen fortrydelsesret. Men som erhvervskunde (faktureret til cvr-nummer) har du returret inden for 14 dage på varer, der ikke fuldt ud lever op til dine forventninger. Dette gælder dog ikke ved køb af flere enheder pr. produkt. Ved køb af flere enheder beder vi dig først bestille en prøve. Returretten gælder ikke ved specialfremstillede varer eller bestillingsvarer, som ikke indgår i vores sædvanlige sortiment.

For privatkunder: Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret, regnet fra den dag, du modtager varen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Reklamation og varereturnering

Køber skal straks når varen er modtaget foretage fornøden undersøgelse af det købte i henhold til sædvanlig skik og handelsbrug.

Reklamation gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af varen af fragtmand eller køber. Du skal reklamere straks efter du har opdaget skaden/fejlen. Der aftales nærmere i forhold afholdelse af returneringsomkostninger.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Varerne skal returneres i original emballage.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til: jette@bencadan.dk eller på telefon 75 86 88 22.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet www.forbrug.dk eller Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen www.kfst.dk.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: jette@bencadan.dk