• Bencadan
  • Hjem

Prisvenlige kontormøbler til dit hjemmekontor

Her har vi samlet vores bud på gode og prisvenlige kontorstole og skriveborde til hjemmekontor. Hvis du har brug for et større udvalg så kig under skriveborde og kontorstole her kan du se hele vores sortiment. Husk at alle vores priser er uden moms. HUSK at du kan købe kontormøbler SKATTEFRIT gennem en bruttolønsordning, når der er tale om en hjemmearbejdsplads. Tag en snak med din arbejdsgiver omkring dette og få glæde af fordelene.

Varens Stand:
  • Alle Produkter
  • Nye
  • Brugt / Demo
Sorter efter:
  • --
  • Pris: Lav til høj
  • Pris: Høj til lav
Betingelse
Der er 40 varer.

Ergonomiske hjemmekontor møbler

Mange af os arbejde hjemmefra indimellem – nogle mere end andre. Men uanset hvor tit du arbejder hjemmefra, er det en stor fordel at have et hjemmekontor med ergonomiske kontormøbler. Dette kan både øge din effektivitet og forhindre, at du får skader som følge af forkerte arbejdspositioner. Et ergonomisk ukorrekt skrivebord og kontorstol kan nemlig resultere i især skulder- nakke og rygsmerter, som kan være svære at komme af med igen.

Hos Bencadan har vi mere end 40 års erfaring med diverse kontormøbler samt indretning af både hjemmekontorer og arbejdspladser, og vi er altid klar til at rådgive dig. Du får 2-5 års garanti på nye produkter.

Bæredygtig indretning af dit hjemmekontor

Hos Bencadan sælger vi både nye og brugte kontormøbler. De brugte kontormøbler opkøber vi og sætter i stand, så de fungerer helt, som de skal. Det kan f.eks. være, at vi sætter en ny bordplade i. I den forbindelse kan du også få specialfremstillet en bordplade, så den passer perfekt til dit hjemmekontor.

Ved at genbruge de brugte kontormøbler taler vi ind i en cirkulær tankegang, som er utroligt vigtig for vores klode. Så hvis du ønsker at gøre noget godt for miljøet og samtidig spare penge, er det værd at overveje at købe dine kontormøbler brugt hos os. Når du køber dine hjemmekontor møbler hos os fremfor i en genbrugsbutik eller via en privatperson, er du sikker på, at kvaliteten er i orden.

Og vær den første til at modtage gode tilbud.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her