• Hjem

Om Bencadan Kontormøbler

Bencadan Kontormøbler er et af Danmarks ældste firmaer med 40 års erfaring inden for opkøb og salg af nye og brugte kontormøbler primært til erhverv. 

Bencadan har været på forkant i forhold til at tænke bæredygtigt og har siden firmaets start, haft fokus på salg af brugte møbler. 

Vores serviceniveau er højt og med 40 år i branchen siger det ikke så lidt om vores troværdighed. Vi er især stolte af, at mange af vores kunder vender tilbage til os, når de har brug for at udvikle, supplere eller at få udskiftet deres kontormøbler.

I Bredal, ved DTC Vejle, råder vi over 1000 m2 med 400 m2 stort showroom hvor vi udstiller et væld af nye og brugte kontormøbler og der er åbent hver dag hvis du mangler kontormøbler eller har brug for inspiration. Vi kan også producere skranker, diske o.a. på vores værksted med uddannet snedker.

Medarbejdere

På kontoret vil du til dagligt møde Søren og Frank, som begge har mange års erfaring med salg og opkøb af nye og brugte kontormøbler. På vores lager/værksted foregår der klargøring, montage, samling samt udlevering af vores kontormøbler.


Og vær den første til at modtage gode tilbud.

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her