• Bencadan
 • Hjem
Skrivebord Expand

El hæve sænkebord, Conset, bøg, 501-33, Nyt

422

   2 989,00 kr

   ekskl. moms
   - +

   El hæve sænkebord. Skrivebord fra Conset med melaminbordplade i bøg. Bordpladen fås ligeledes i hvid og valnød. Dette skrivebord måler 120 x 80. 501-33 stellet kan hæves fra 68 til 118 og fås i hvid, sort og sølvfarvet.

   Dette el hæve sænkebord er nyt og i et pænt, stilrent og moderne design. De firkantede søjler giver et moderne look der passer til alle kontormiljøer. Bordpladen er robust for slid, stød og væsker.

   Flere detaljer

   Mål 120 x 80 cm
   Stand NYT
   Træsort/ Farve Bøg. Stel: sort, hvid eller sølvfarvet
   Produkt El hæve-sænkebord
   Leveringstid 3 - 5 dage

   Conset producerer skriveborde, el hæve sænkeborde af god kvalitet til gode priser. Consets skriveborde er i enkelt og elegant design. De er driftssikre og nemme at samle. Du kan selv sammensætte dit skrivebord med det stel og den bordplade som du ønsker.   Bliv inspireret i Consets katalog og kontakt os for et godt tilbud.   Conset 2021   El hæve sænkebord. Skrivebord fra Conset med melaminbordplade i valnød. Bordpladen fås ligeledes i hvid og valnød. Dette skrivebord måler 120 x 80. 501-33 stellet kan hæves fra 68 til 118 og fås i hvid, sort og sølvfarvet.

   Dette el hæve sænkebord er nyt og i et pænt, stilrent og moderne design. De firkantede søjler giver et moderne look der passer til alle kontormiljøer. Bordpladen er robust for slid, stød og væsker.

   Bordpladen har valnødoverflade(melamin) på både over og underside. Kanterner er af ABS og er 2mm tykke og har en lille runding. Selve grundkernen af en 25mm spånplade. Pladen er klassificeret som E0, det angiver formaldehydindhold i materialet og dets frigivelse. E0 er det laveste niveau,  E1 er lovkrav for indendørs brug.

   Spåntræ er både fortidens og fremtidens materiale. Der er fine genbrugsprocenter. Måske har materialet været noget i en seng og i næste cyklus bliver det til noget i et køkken. Uanset er det lige nu er bordplade og det kan det være længe.

   Og vær den første til at modtage gode tilbud.

   Acceptér

   Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her